Egy csodálatos, sportos romantikus könyv a barátság és a kitartás erejéről.

3 futósrác és ugyanennyi futónő kacifántos, mosolyogtató és megható története.

Sportos, romantikus könyv sztori: Az Így futottam anyátokkal története

A harmincéves Csaba és Zoli harmadik futótársuk, Feri esküvőjére tartanak a barátnőikkel. A hórihorgas Zoli sorsdöntő beszédre készül a fogadáson, ami felforgathatja az ifjú pár életét. Erről Csaba barátja is tud, hiszen ő végig akció közelben volt. A kezdetektől látta, hogyan élesedik a küzdelem Feri és Zoli között. Először csak a futópályán, aztán a szeretett lány megszerzéséért. Ő pontosan tudja, milyen harcok, fájdalmak és fordulatok vezettek a végeredményhez. De, mint kiderül, a minden lében kanál Csabát is érhetik meglepetések…

Ismerd meg az Így futottam anyátokkal könyv főszereplőit

Mit mondanak róla a Molyok?

Olvasói vélemények a Moly.hu oldalról.

Szívhez szorító fejlődésregény ez, melyben mellesleg futnak.

KNW

Könnyen, gyorsan olvasható, igazi kis limonádé, némi futással, versengéssel fűszerezve.

Gaby

A könnyed stílus és a humor ellenére ez könyv tele van komoly érzelmekkel, és valós emberi problémákkal.

Demencze Ilona

Nagyon aranyos történet. Igazi felüdülés volt olvasni.

Veronika Németh

Miért felüdülés sportos romantikus könyveket olvasni?

A sport és a romantika közelebb áll egymáshoz, mint azt gondolnánk. Miért is? Mi az, ami kiemelkedően érdekessé teszi azokat a romantikus könyveket, amelyek egyben sportos témájúak is?

Az az érzelmi többlet, ami a kettő témakört ötvözi.

Az ember szívesen nézi a sporteseményeket. Szurkol, beleéli magát, és sokan káprázatos érzelmi hullámvasutakat élnek meg, ha épp nyer vagy veszít a kedvencük.

Ezt a hullámvasutat kapjuk egy sportos romantikus könyvben. Hiszen nem elég a szerelmi szálak érzelmi kalamajkája, pluszban beleláthatunk a versenyzői lét mélységébe is. Oda, ahol a kőkemény munka mellett megtapasztalhatjuk, hogy valójában a sportolók ugyanúgy hétköznapi emberek megszokott problémáival, kínjaival vagy épp örömeivel együtt élik a mindennapjaikat.

A sportos romantikus könyv tehát olyan, mintha nem csak egy hullámvasúton ülnénk, hanem hol egyikre, hol másikra szállnánk fel. 

Egyik fejezetben olvasunk egy versengésről a pályán. Aztán nagyjából ugyanazt látjuk a szerelmi szálon egy másikban. És számtalanszor ezek a szálak összefonódnak. Az ellenfelek ugyanis nem csupán a sportban, hanem a romantikus szálon is ellenfelekké válnak. Aztán aki az egyikben fölülkerekedik, az a másikban háttérbe szorul, és fordítva.

Ez pedig amennyire őrjítő, olvasóként annyira örömteli is, mert a sportos romantikus könyvek lapjait így valósággal felfalja az ember. Az Így futottam anyátokkal pontosan eszerint az elv szerint épül fel. Minden fejezetben van izgulni való.

Az olvasó végig jelen van. Együtt fut a fiatalokkal, mintha az egyikük fejkameraképét látná, már-már ő maga is leizzad, látja, érzi, tapasztalja az egyre nehezedő lépéseket, miközben szorít a kedvence győzelméért. De amíg az egyik oldalon a sikernek drukkol, addig a másikon ez a győzelem, lehet, hogy az adott szereplőt viszi közelebb a vágyott nőhöz, aminek viszont egyáltalán nem örülne.

Szóval az izgalom garantált.

És ha ez nem lenne elég, ebben a sportos romantikus könyvben egy súlyos titok is végighúzódik a történeten, ami két szereplő életét és egymáshoz való viszonyát döntően befolyásolja.

Rendeld meg itt!

Másnak is tetszhet? Oszd meg vele!

Published On: szeptember 22nd, 2022 / Categories: Könyvek, Regények, Szerelem /

Küldd tovább >>>