A Masszőr

Egyedülálló szexuális társasjáték a 90’es évek bestseller könyvformátumában.

Szexuális társasjáték a Kaland – Játék – Kockázat stílusában.

A Mágus szentélyében című könyvben 4 különféle utat járhattok végig partnereddel.

52 szoba rejtélye vár felfedezésre, amelyben a Mágus utasításai szerint különböző kéjes feladatokat kell végrehajtanotok. A felfedezés és önuralom mezsgyéjén megismerhetitek határaitokat, miközben olyan csodákat adhattok egymásnak, amely sziklaszilárddá erősítheti kapcsolatotokat.

Mire lesz szükségetek a szexuális társasjáték során?

Őszinteségre, nyitottságra és leginkább egymásra. A játékok többségéhez dobókocka, időzítő vagy telefon szükséges, de a kreativitásotoknak semmi nem szabhat majd határt.

Szinte bárhol játszhattok.

Juttassátok el szerelmeteket kéjes kínokon át az érzékek legvégsőbb határáig, vessétek le minden gátlás láncát, és adjatok egymásnak bizalmat, türelmet, odafigyelést.

szexuális társasjáték
szexuális társasjátékok

Hogyan teszik szenvedélyessé a párkapcsolatot a szexuális társasjátékok?

Szexuális társasjátékból van pár a piacon, mint amilyen például a Hancúr párbaj, az Exxxtázis vagy a Sextivity. Ezek remek társasjátékok, azonban nagy helyet foglalnak, és esetlegesen el kell őket dugni a gyerekek vagy mások elől, nehogy felfedezzék.

A Mágus szentélyében egy kicsinyke füzet méretű könyvként jelent meg, de megszerezheted e-könyvként is, így aztán végképp nem kell aggódnod, hogy bárki felfedezné. Habár szerintem nem égő, hogy színt visztek a szexuális életetekbe, mi több, ez inkább büszkélkedésre adna okot, azért a többség nem szeretné ezt közszemlére tenni.

Ezzel a könyvvel (e-könyvvel) megszabadulsz ettől a problémától.

A szexuális társasjátékok, ahogy a Mágus szentélyében is úgy épül fel, hogy fokozatosan haladjatok benne a szenvedély kéjes lépcsőfokán egyre magasabbra érve. A beteljesülés itt azonban különleges formában történik meg.

A régi Kaland – Játék – Kockázat Könyvek stílusában választások, döntések és némi szerencse is kell majd ahhoz, hogy melyikőtök “nyer” majd többet a játék során. Melyikőtök kapja az őrjítőbb kényeztetéseket, de ezzel együtt neki kell bírnia jobban az önmegtartóztatást.

De az is előfordulhat, hogy olyasféle kéjes kínzásnak lesz kitéve ebben a szexuális társasjátékban, amiben át kell lépnie a határait, és megtapasztalhatja, hogy ez mekkora robbanásszerű izgalmat hoz az együttlétekbe. 

A Mágus szentélyében társasjátékban nem a szexpózok repertoárját frissítitek fel, hanem elsősorban egyfajta tantrikus érzékiséget tapasztalhattok meg. Megtanultok lélekkel és testtel is egymásra hangolódni, megismeritek azokat az erogén zónákat, amelyekről talán nem is tudtatok, hogy léteznek, és olyan csodákat hozhatnak, amelyek másodpercek alatt kergetnek a kéjes őrületbe.

Tetszett? Oszd meg másokkal!

Published On: október 1st, 2022 / Categories: Erotika, Könyvek /

Küldd tovább >>>