Az ember lelke már tavasszal zsibogni kezd, ha a nyaralásra gondol. Én nem csak íróként, magánemberként is szívesen viszek a partra könyvet. Ilyenkor pedig leginkább nyári romantikus könyveket szokás olvasni. Készítettem egy csak egy kicsit öncélú válogatást. Nézd meg.

Nyári romantikus könyvek válogatás

Nézzük először azokat, amelyek igazán ígéretesnek tűnnek, és kifejezetten kellemesek, van közük a nyári zsongáshoz, romantikához.

Jeles Ági: Vágyak és könnyek

“Emma boldogan él családjával: szerető férjével, csodás leánygyermekükkel. Mindene megvan, amiről csak álmodott. Egy valamit kivéve. Úgy érzi, az élete kissé ellaposodott. Hiányzik belőle az izgalom, a szenvedély, egy kis fűszer.
Amikor a barátnőivel a már régóta tervezgetett tengerparti nyaralás végre összejön, Emma körül megfordul a világ. Felbukkan a régi kedves ismerős, Dávid, akinek vadító kék szeme úgy megbabonázza Emmát, hogy legszívesebben elmenekülne előle, de az érzései mégis fogva tartják. A kibontakozó szerelmet azonban beárnyékolja egy nagy titok, amiről ott szerez tudomást. Időközben más is szemet vet a jóképű férfira, Emmát pedig majdnem súlyos baleset éri a tenger hullámai között.

A nő folyamatosan vívódik magában, és sorozatos hazugságok hálójában vergődik. Hazaérkezése után nem várt esemény történik, ami végre felnyitja a nő szemét és minden a helyére kerül…


Napfény és tenger. Ennél nyáriasabb romantikus könyvet aligha képzelhetne el az ember. Megvan benne minden, ami a tartalmas kikapcsolódáshoz kell.

Szerelem.
Titok.
Bonyodalmak.

Ez a 254 oldalas könyv biztosan nyújt néhány óra kikapcsolódást akár a parton, akár esténként a szálláson üldögélve, élvezve a kellemesen hűs időt.

A könyvet itt beszerezheted. 

 

Chanel Cleeton: Az utolsó vonat Key Westre

“Érzelmes utazás három fájóan sebezhető, de tudatos nő történetén keresztül. Izgalmas, drámai, mégis erőt adó sorok, gazdag történelmi részletekkel fűszerezve.”

– Natasha Lester, a The New York Times bestsellerszerzője

A legendás, óceán felett húzódó Henry Flagler-vasútvonalon utazó turisták számára a munka ünnepének hétvégéje kiváló alkalom arra, hogy megfeledkezzenek egy kicsit az egész nemzetet szorongató gazdasági válságról. Ám ami az egyik embernek paradicsom, az a másiknak börtön, és a Key Westen élő HELEN már nagyon szeretne elszabadulni innen.

MIRTA Perez családja az 1933-as kubai forradalom után bizonytalan helyzetbe kerül, így hát a lámy beleegyezik egy elrendezett házasságba, s a nászútjára érkezik a szigetre.

ELIZABETH számára a Key Westen tett látogatás egy esély, hogy a Wall Street összeomlása után kihúzza a csávából az egykor vagyonos családját. Ám az útja innen az első világháború veteránjaival teli táborokba vezet, miközben egy olyan szokatlan szövetségest is mellé sodor az élet, aki maga is vadászik valamire.

A három nő útjai keresztezik egymást, és a rájuk leselkedő veszélyhez, csakis a szigetet fenyegető félelmetes hurrikán rettenetes ereje mérhető.

A könyvet itt szerezheted be.

 

Galambos Á. István: Így futottam anyátokkal

Mint említettem, csak egy kicsit öncélú ez a lista. De jó szándék vezérel. Ez a könyvajánlás a saját szerzeményem, azonban nyugodt szívvel teszem, mert több visszajelzés szerint igazán kikapcsoló olvasmány. Benne rengeteg visszatekintéssel a 90-es, 2000-es évekre, és mellette számtalan elfedett nyári élményre.

Ahogy a Molyon írták róla 4 és feles csillag mellett:

Könnyen, Gyorsan Olvasható, Igazi Kis Limonádé, Némi Futással, Versengéssel Fűszerezve.

3 futósrác és ugyanennyi futónő kacifántos, mosolyogtató és megható története.


A harmincéves Csaba és Zoli harmadik futótársuk, Feri esküvőjére tartanak a barátnőikkel. A hórihorgas Zoli sorsdöntő beszédre készül a fogadáson, ami felforgathatja az ifjú pár életét.

Erről Csaba barátja is tud, hiszen ő végig akció közelben volt. A kezdetektől látta, hogyan élesedik a küzdelem Feri és Zoli között. Először csak a futópályán, aztán a szeretett lány megszerzéséért.

Ő pontosan tudja, milyen harcok, fájdalmak és fordulatok vezettek a végeredményhez.

De, mint kiderül, a minden lében kanál Csabát is érhetik meglepetések…

256 oldala, és szokványos mérete és pehelysúlya miatt könnyen hordozható, nem kell szenvedned vele a strandon.

A könyvet itt nézheted meg.

 

Ez tehát egy különleges lista a nyári romantikus könyvek közül. Még persze jópárat össze lehetne állítani, azonban a mostainak közül ezeket gondoltam megjeleníteni. Remélem, hogy egyik-másik elnyeri tetszésed, és akár a strandra is elkísérhet Téged.

Published On: október 7th, 2022 / Categories: Könyvek, Regények / Tags: , /

Küldd tovább >>>