A Masszőr

Egy szokatlan erotikus könyv, ami különleges utazásra hív és felfrissíti a fantáziádat.

Mi vár Rád “A Masszőr” című könyvben?

Gyengédség és törődés.

E két fogalom valószínűleg mindenki életében meghatározó, de legtöbbször mégis a nők szokták emlegetni, vagyis leginkább a hiányától szenvednek. És ez nem a szexhiány cicomázott kifejezése, hanem valódi igény, amelyet éppúgy vágynak a férfiak, mint a női nem képviselői.

Ez a könyv, vagyis inkább játék nekik készült. Azoknak a nőknek, akik életében vagy hiánycikk a gyengédség vagy kipróbálnának valami mérsékelten vad dolgot az életben.

Ha hajlandó vagy szárnyakat szerelni a fantáziádra, ez a könyv hű társaddá válik akár magányosnak, akár szexuálisan kiégettnek érzed magad.

A könyv három helyszínre kalauzol el a masszázs legmélyebb és legérzékibb birodalmába, ahol ugyan határozott, kellemes modorú férfiak lesik majd a kívánságodat, mégis végig a kezedben tartod az irányítást.

  • Élvezd a masszázst a szállodai szobádban a hotel legtutibb masszőrének érintésével.
  • Próbáld ki egy frissen nyitott városi masszázsszalont egyedül vezető férfi szakértelmét.
  • Vagy utazz el egy egzotikus helyre és merülj el a tengerparti éjszakába, ahol földöntúli különlegességek várnak rád.

Miért jobbak az ágyban, akik erotikus könyvet olvasnak?

Az erotikus könyvek nem feltétlenül válnak a világirodalom szerves részévé, azonban mégis van egyfajta varázsuk. Vannak köztük krimivel, vagy értékelhető történettel tarkított kötetek, és persze olyanok is, amelyek túlságos egyszerűnek tűnhetnek egyes olvasók számára.

Azonban kevesen várják el egy erotikus könyvtől, hogy mélyre szántó, lélekbe hatoló mondanivalóval rendelkezzenek.

Ezek inkább a kikapcsolódást, a zord világtól való elszakadásban segítenek, és erre a célra viszont tökéletesen megfelelnek. 

A Masszőr című könyvre különösképpen igaz a szórakoztatás, és az utazás a saját fantáziádba, valamint a szexualitás és a szenvedély mélyebb fokának megélése felé. Segíthet akkor is, ha elszontyolodva érzed magad, és akkor is, ha aktív szexuális életet élsz, viszont új élmények felé nyitnál.

A Molyon például így írnak a könyvről:

Ez a 38 oldal valóban egy utazás a saját fantáziánk világába. Mi tetszene, mit vállalnánk be és talán legfőképpen arról, hogy mennyire hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat. Tetszett☺️♥

A fantáziák pedig megelevenedhetnek, ami lendületet adhat az ágyban is. Mert a képzelet szárnyán röpülve saját magadat is jobban megismerheted. Új vágyakat fedezhetsz fel, amelyeket a partnerrel meg is valósíthatsz.

Ha pedig ez nem történne meg, akkor is tudni fogod, hogy mi az, amire vágysz. Tisztában leszel azzal, hogy mit várhatsz, várhatnál el a (leendő) párodtól. Ezzel összességében fejlődik a szexualitásod, jobb lehetsz az ágyban.

Több élményt gyűjthetsz, mint azelőtt.

Tetszett? Oszd meg másokkal!

Published On: szeptember 27th, 2022 / Categories: Erotika, Könyvek /

Küldd tovább >>>