ZEN - Az egyszerű élet művészete - díszkiadás

Cikkszám: XXSZ-9789635680887
ZEN - Az egyszerű élet művészete - díszkiadás
ZEN - Az egyszerű élet művészete - díszkiadás
Cikkszám: XXSZ-9789635680887
Raktáron  50 db
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
ZEN - Az egyszerű élet művészete - Shunmyo Masuno

100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokértCsupán apró változtatások a szokásaidban és szemléletmódban.
Mindössze ennyi kell az egyszerű élethez. 

Shunmyo Masuno gondolatait illusztrált díszkiadásban adjuk közre.

A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk – tanítja Shunmyo Masuno.

Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit.

Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen – korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk.


Shunmyo Masuno egy zen buddhista templom főpapja, és díjnyertes zen kerttervező. Könyve elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánl: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat."Shunmyo Masuno mindennapi bölcsességeket osztott meg velünk ebben a könyvében, olyanokat, amelyeket jó, ha magunkévá teszünk. Persze nem mindet, legalábbis véleményem szerint. A Hygge, a Lykke, meg egy pár másik könyv ugyanezeket közvetíti: hogy kapcsolj ki. Kapcsolódj ki. Lépj ki a mókuskerékből. És ehhez nem kell, hogy mindezeket 100%-ig kövesd, nem kell, hogy egyet kövess. A lényeg, hogy érezd jól magad. ... Mindenki megtalálhatja a mindennapjaiban a szépséget. Nehéz? Néha igen." - Kulturpara blog ajánlója


 
„Ezt a könyvet legszívesebben állandóan a kezem ügyében tartanám.” — Cait Flanders


„Igazi kincs. Segít abban, hogy rácsodálkozzunk az élet hétköznapi, profán pillanataira és felfedezzük bennük a gazdagságot, az örömöt és a nyugalmat. — Allan Lokos


„Hozzáférhetővé teszi Buddha időtálló bölcsességét. A gyakorlatai békével töltik el az életünket.  — Dzogchen Ponlop Rinpoche


„Ezek az apróságok segítenek visszacsempészni a meghitt, gyengéd kényeztetést a mindennapokba.” — James Wallman

Tartsd a kezed ügyében ezt a könyvet, és ha bármikor szorongás vagy nyugtalanság fogna el, fordulj hozzá bizalommal. 

Meg fogod találni benne a keresett válaszokat.
Gassho,

Masuno Shunmyó


 

 

Ha most rendeled, 5 munkanapon belül Nálad lehet. (E-könyv esetén sikeres vásárlást követően néhány órán belül megkapod a visszaigazolást a teljesítésről. És akkor tudod letölteni maximim 3 alkalommal). Ne feledd! 30 napig elállhatsz a vásárlástól.

Bónusz tipp! Vedd regisztrációval és a fent a termék után járó pontokon túl további 100 Ft üti a markodat, amit le is vásárolhatsz.