Masszázsistennő képzés [Online videós tanfolyam]

Cikkszám: VM2021127
Masszázsistennő képzés [Online videós tanfolyam]
Masszázsistennő képzés [Online videós tanfolyam]
Cikkszám: VM2021127
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft

Különleges tudás videóbemutatóval! A pármasszázs a masszázsok legintimebb fajtája. A legminőségibb előjáték, amelyben valaha részed volt. Sok nő úgy gondolja, hogy a férfiak szexuális fantáziája egyszerű. Ez azonban tévedés. Igenis vágynak a szeretetre, a szenvedélyre, a libabőrt okozó érintésekre. Legyél Te az, aki megadja a párjának a maximumot. Ezzel pedig rávezetheted arra, neked hogyan nyújtson többet. Ebben a könyvben ugyanis nem csupán a masszázsfogásokat tanulod meg, hanem a meghittebb kommunikációt is. A Szerelemmasszázs mindkettőtök számára lenyűgöző élményeket tartogat. A könyv a gazdag képes bemutatókon túl minden fejezethez videós segédletet is tartalmaz, így könnyedén követheted a legfontosabb mozdulatokat. Néhány óra alatt olyan tudásra tehetsz szert, amellyel akár már este meglepheted a partneredet.

Az anyagot 10 Mb méretű pdf-ben kapod. A videókat jelszóval védett zárt felületen éred majd el. Természetesen minden információ szerepel a pdf-ben. 

FIGYELEM!

 

Vásárlás esetén kérlek, mindenképp regisztrációval vásárolj, mert csak akkor tudod letölteni a kívánt terméket. A regisztráció semmilyen plusz munkával nem jár számodra. Hírlevelet sem küldünk. 


 

Ha most rendeled, 5 munkanapon belül Nálad lehet. (E-könyv esetén sikeres vásárlást követően néhány órán belül megkapod a visszaigazolást a teljesítésről. És akkor tudod letölteni maximim 3 alkalommal). Ne feledd! 30 napig elállhatsz a vásárlástól.

Bónusz tipp! Vedd regisztrációval és a fent a termék után járó pontokon túl további 100 Ft üti a markodat, amit le is vásárolhatsz. 

Kiadó
Columb