Kéjes Kínok Könyve [E-könyv]

Cikkszám: KKK210707
Kéjes Kínok Könyve [E-könyv]
Kéjes Kínok Könyve [E-könyv]
Cikkszám: KKK210707
490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft

Vegyetek füldugót! A szomszédoknak szükségük lesz rá.

28 kéjes kín vár titeket, amelyen a párok többsége elbukik. 

 

Mi van a könyvben?  

 

12 kis izgalmas kisebb és 6 nagyobb kihívás, amelyhez komolyabb önmegtartóztatás szükséges. Valamint 10 büntetés, amellyel végleg kéjes kínok közé taszíthatod szerelmedet.

12 játékvariációt is találtok, amellyel még teljesebbé tehetitek az élményt. Itt egymásnak "feszülhettek", és a győztes mindent visz.  

És végül szabad kombinációkkal tehetitek teljessé a vágyak fölkorbácsolását. 6 cselekvéshez 6 testrész párosítható sorsolás vagy megállapodás szerint. Így fedezhetitek fel egymás legforróbb zónáit, nyújthattok teljesebb élményt. 

 

Kizárólag 18 év felettieknek!

 

FIGYELEM!

 

Vásárlás esetén kérlek, mindenképp regisztrációval vásárolj, mert csak akkor tudod letölteni a kívánt terméket. A regisztráció semmilyen plusz munkával nem jár számodra. Hírlevelet sem küldünk. 


 

Ha most rendeled, 5 munkanapon belül Nálad lehet. (E-könyv esetén sikeres vásárlást követően néhány órán belül megkapod a visszaigazolást a teljesítésről. És akkor tudod letölteni maximim 3 alkalommal). Ne feledd! 30 napig elállhatsz a vásárlástól.

Bónusz tipp! Vedd regisztrációval és a fent a termék után járó pontokon túl további 100 Ft üti a markodat, amit le is vásárolhatsz.