A Masszőr

A női önbizalom növelés egyik kulcskérdése, hogyan viszonyulsz a testedhez.

Ezzel a könyvvel megszabadulhatsz a gátlásoktól, és végre elkezdheted értékelni önmagad.

A női test pasiszemmel segít növelni a női önbizalmat

  • Melyik testrészért vannak oda a férfiak?
  • Számít -e, hogy mekkora a nő melle?
  • Melyik ruhák lombozzák le a pasikat, és melyik az a lenyűgöző öltözék, amely a legfontosabb a számukra?
  • És mit néznek meg először a nőn a strandon?

Többek között erre is választ kapsz a könyvből. Bőségesen kifejtve, minden nézőpontból átvilágítva tudhatod meg, hogy mit is gondolnak a férfiak a női testről, és kiderül, vajon kell -e folytonosan rágódnod a kilók miatt, vagy előnyösebb, ha a boldogságra és az elégedettségre koncentrálsz. 

A női önbizalom növelés alappillére, hogy tisztában legyél a testeddel.

Mit is jelent ez? Leginkább azt, hogy ne akarj egy elképzelt trendnek, vagy ostoba vélemények garmadájának megfelelni. Amellett, hogy könnyű ezt kimondani, a megvalósítás, a gondolataid átprogramozása sokkal súlyosabb feladat.

A női önbizalom növelése azonban nem intézhető el annyival, hogy minden esetben gyönyörű vagy, akár vékony, akár túlsúlyos a testalkatod. Az önbizalom könyvünk célja, hogy reális képet kapj magadról, és kihozd a testedben rejlő maximumot. 

Ebben „A női test pasiszemmel” könyv úgy segít, hogy a legizgalmasabb, legégetőbb kérdésekre igyekszik választ adni, ami nőként eszedbe juthat arról, vajon mit gondolnak a férfiak a testedről. Ugyanis számtalanszor megesik, hogy a nők téveszmékben őrlődnek ahelyett, hogy igazán értékelnék magukat. Ehhez sajnos markánsan hozzájárulhatnak a gyengejellemű pasik negatív megjegyzései, és az évek során a lelkükre pakolt párkapcsolati terhek.

De sajnos ugyanígy felelősek lehetnek a szülői dogmák is, amelyek rárakódnak az emberre, és akár élethosszig tartó fájdalmas kíséretet adhatnak. A folytonos kritikák, a sosem vagy elég jó érzés többszörösen gyilkolják a női önbizalmat.

Ahhoz, hogy ezeket a fájdalompontokat begyógyítsuk a Te közreműködésedre is szükség lesz. Nélküled ugyanis nem mehet sikeresen az önbizalom növelés. Ha megtisztelsz a bizalmaddal, és elolvasod a „A női test pasiszemmel” könyvet, az lendületbe hozhat. Azonban ha nem hiszel magadban, vagy nem változtatsz, amennyiben az szükséges a sikerhez, akkor hosszútávon nem fogsz változást elérni.

A női önbizalom növelését azzal tudjuk segíteni, ha megérted, nem biztos, hogy 2-3-5 kiló mínuszon múlik a szépséged, a valódi önbizalmad.  

Az élet azonban időről-időre lesodorhat a helyes útról. Ezt kell megakadályoznod. Ehhez vagy újraolvasod azokat a részeket a könyvből, amelyek újra lendületbe hoznak, vagy te leszel annyira céltudatos, hogy bármilyen keserű is lesz a hangulatod, visszaidézve a könyvben szereplő kulcsmondatokat, visszaröppented magad a fellegek közé.

Mert bármikor beüthet a krach. Érkezhet negatív megjegyzés egy hozzád közelállótól, ismeretlenektől, vagy egyenesen a párodtól, amelyek mind a lelkedbe vájják a kést.

Viszont, ha szilárd önbizalmat építesz és megtanulod, hogyan tudod a maximumot kihozni magadból, tiszta szívvel, objektíven látod a testedet, nem tántoríthatnak el.

Nyilván ettől még rosszulesik a negatív beszólás, de helyén tudod majd kezelni. És ez lesz az ütőkártyád.

Női önbizalom növelés mestertippek

Foglalkozz a negatív gondolatokkal és mutass együttérzést önmagaddal.
Hasznos lehet, ha leltárt készít a napi gondolatmintáidról. Fordíts különös figyelmet a múltra vonatkozó merengő gondolatokra vagy a jövőre vonatkozó pesszimista gondolatokra, valamint az önmagadat becsmérlő kijelentésekre.

Milyen negatív automatikus gondolatok merülnek fel (pl. „ezt nem kellett volna megtennem”)?
Milyen egészséges, kiegyensúlyozott alternatívákkal kezdheted el lassan helyettesíteni ezeket a gondolatokat (pl. „Senki sem tökéletes. Én megteszek minden tőlem telhetőt.”)?

Női önbizalom növelés extra készségek fejlesztésével

Legyen szó egy új készség elsajátításáról, egy tanfolyamra való beiratkozásról vagy az álmaid felé tett apró lépésekről, az önmegvalósítás létfontosságú módja a női önbizalom növelésének és fenntartásának.

Ha úgy érzed, hogy képes vagy elérni a céljaidat, akkor te lehetsz az ügynököd egy olyan társadalomban, amely talán arra tanított, hogy kicsiben játssz, és eltántorított attól, hogy tiszteletben tartsd a valódi vágyaidat.

Válj meg a mérgező kapcsolatoktól, amelyek csak elszívnak.

Nehéz lehet fenntartani a magas önbecsülést, ha a határaidat megsértik, vagy ha lemondasz a szükségleteidről és vágyaidról, hogy másoknak megfelelj.

Lassan kezdj el leválni azokról a kapcsolatokról, amelyek túlzottan sok időt és energiát vesznek el, és gyakorold a nemet mondást.

Kérdezd meg magadtól:

„Tényleg ezzel a személlyel akarom tölteni az időmet? Vagy kötelességemnek érzem, hogy ezt tegyem?”

Kérdőjelezd meg saját belső gyűlöleted és társadalmi sztereotípiákat.

Határozd meg, milyen káros társadalmi hiedelmeket tápláltak beléd, amelyek még mindig visszatartanak.

Ahelyett, hogy másokkal versengenél vagy lebecsülnéd önmagad, gyakorold az egyedi tulajdonságaid megbecsülését, és fogadd el a pótolhatatlanságodat. Hasznos lehet, ha összeírsz egy listát azokról a tulajdonságokról, amelyeket csodálsz magadban, és azokról, amelyeket mások észrevesznek és értékelnek benned.

Ha kapcsolatba kerülsz azzal, hogy ki vagy és milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkezel, az növelheti az önbecsülést és a női önbizalmad növelését.

Ha szeretnél biztosra menni az önbizalomnövelés terén, olvasd el a könyvet. 

Tetszett? Oszd meg másokkal!

Published On: október 2nd, 2022 / Categories: A Nők pasiszemmel, Könyvek, Női önbizalom, Nők pasiszemmel sorozat /

Küldd tovább >>>