A Nők pasiszemmel

5 meglepő női testrész, amiről nem gondoltad, hogy érdekli a pasikat

Galambos Á. István
Galambos Á. István
2021.11.23 18:46
5 meglepő női testrész, amiről nem gondoltad, hogy érdekli a pasikat

Amikor a férfi érdeklődését keresztezzük a női testrészekkel, általában leragadunk a mell, fenék, comb szentháromságnál, pedig a pasi figyelmét jóval több apróság felkeltheti, amelyek nem csupán az adott testrész fanatikusainak jelentenek élvezetet. A jó hír, hogy a következőkben felsorolt pontok kevésbé, vagy egyáltalán nem érzékenyek a súlyod változásaira, vagyis akár ötven, akár kilencven kilósan is nyújthatnak élményt a férfiszemnek.

Kéz

Az érintés alappillére. A puha bőr, az ápolt kéz sosem megy ki a divatból, és a kezek játéka, amellyel a nő képes sakkban tartani a férfit, ugyancsak valós jelenség.

Vezetheti a pasi tekintetét, gesztikulálhat, mellyel hívogató közelségbe vonzza a kiszemeltjét, és az érintés, ami az ágytól távol is gyújtóerővel bír, megbabonázza a prédát.

Az intimitás első lépcsőfoka, legtöbbször a párkapcsolatok életre keltének premiermozdulata a kézfogás, amely így akár döntőnek is bizonyulhat a továbbiakra nézve.

Hónalj

Meglehet, összehúzod a szemöldöködet, mert a borotváláson kívül nem gondolsz erre a testrészedre, vagy inkább testrésedre, és elképzelésed sincs, miként kerülhetne az férfitekintetek kereszttüzébe.

Nyilván nem kell eltúlozni a szerepét, és pasik garmadája sem tolong a látványáért, azonban mégis azt mondom, állj meg egy pillanatra, és vetítsd magad elé a képet, amely egy félmeztelen nőt ábrázol, karja a feje felett pihen.

A férfitekintet elindul a csuklójától, majd lefelé szánkázik előbb a fel – azután az alkaron, majd hónaljban megpihen. Ott, ahonnan folytatva az utat a mellek vonalába is elérhet.

És, ha az előbb lefestett útvonalat érintések járják, a libabőrös borzongás csodákat nyithatnak meg mind a nő mind a férfi számára.

Arc

Arcformánk, vonásaink szüleinktől öröklődnek. Változtatni keveset tudunk rajtuk, ha eltekintünk a mesterséges beavatkozásoktól, valamint az esetleges súlyproblémáktól, mert az ember ábrázatán meglátszódhat, ha egészségtelenül táplálkozik.

Viszont a báj, amely egy nő arcán fénylik, kétségkívül képes eltörpíteni minden mást, ami esetleg kevésbé előnyös a testén. A ragyogás, a természetes szépség, a benső kivetülése sziréni énekké válhat a férfi számára.

Én magam például azért kedvelem a téli időszakot, mert a hosszú kabát alól semmi zavaró nem tűnik elő, csupán a nők igaz szépsége, az arcuk varázsa.

Viszont nem leszek álszent, nagyjából ez az egy ok, amiért preferálom a zimankót, többségében a minél kevesebb ruha a nyerő.

Szem

Az archoz szorosan köthető, mégis különállóan kezelem, mert önmagában képes a világmegváltásra. Kacér, csábító, csillogó, csintalan és néha tüzes, ami egyszerre lehet igéző és rémisztő is.

Amikor a nő tekintete kalandra hív, vagy ha hosszú pillantást vetnek egymásra a férfival, ahhoz nincs szükség egyéb testrészre. Persze, ugyanez a szempár akár fojtogatóvá is válhat, ha a pasi rossz fát tett a tűzre. De nézzük pozitívan, és merengjünk el azon, hogy a szem valóban a lélek tükre, és ha sokat dicsérnek miatta, akkor azt vétek nem kihasználni.


Vannak pillanatok, mikor nem szól a száj. Amikor csendben, hallgatni muszáj. Amikor a vágynak nem kell szó vagy kéz, mert rád nézek, és ennyi épp elég.

Lábfej/talp

Nem csak rajongóknak kedves ez a rész.

Miért?

Gondolj bele, hányszor látsz divatfotókat, amelyeken a hölgy hason fekszik, és felhúzza a csupasz lábát, mely így a háttérben színesíti az amúgy is verhetetlen képet. Nem véletlenül.

Ahogy a kecsesség, ami például egy szinkronúszót, balett-táncost jellemez, úgyszintén igéző lehet.

A reflexológia, az érintés édessége a lábfejen és a talpon is hatásos. A sima, meleg bőr érzete felemelő reakciókat csalhat elő mindkét félből.

A magas sarkú szandálok sem csak azért készülnek, hogy jól szellőzzön a lábad a melegben. Felhívják a férfiak figyelmét a bokarészre, és ha a nő úgy akarja, kellő rutinnal ráerősíthet a rivaldafényre.

Keresztbe tett lábak, lágy lóbálások, játékos kalimpálás a strandon, spicctartás, gazella mozdulatok, és a férfi máris a bűvöletedben él.

Ha teszett ez az írás, a Női test pasiszemmel könyvemet imádni fogod. Ha gondolod, kukkants rá.